Toont alle 17 resultaten

Spinmad

Spinmad   

De Spinmad tailspinners zijn super aasjes voor het vissen op diverse soorten roofvis. Schuurman Dier en Hengelsport is trots om dealer te zijn van deze geweldige kunstaasjes. U kunt de kunstaasjes eenvoudig bij ons bestellen via onze site of deze kopen bij ons in de winkel. Daarnaast hebben wij Spinmad goed op voorraad en verzenden deze zowel in Nederland als in België.

U kunt bij ons diverse soorten Spinmad bestellen. U kunt kiezen uit de volgende soorten en gewichten:

Spinmad Big 4 Gram
Als het gaat om het vangen van kleine baars en roofblei maar even zo ook forel, kopvoorn en winde dan heeft u met de Big 4 Gram een aantrekkelijk aasje in handen. Dit aasje trilt door het water waarbij het spinnerblad voor trillingen en geluid zorgt en daarmee de roofvissen lokt tot een aanbeet. Ondanks de kleine maat en het lichte gewicht van 4 gram kunt u dit aasje ver werpen. Daarnaast is deze op ieder water type en diepte inzetbaar.

Spinmad Mag 6 Gram
De 6 Gram tailspinner is een aantrekkelijk aasje als het gaat om de diversiteit aan roofvis die je hiermee kan vangen. Hij beweegt trillend en schuddend door het water waarbij het spinnerblad voor fraaie schitteringen zorgt. Daarmee lokt hij diverse roofvissen tot een aanbeet.

Spinmad Wir 10 Gram
Het aasje voor het vangen van roofblei en baars is de Wir 10 Gram. Hij beweegt trillend en schuddend door het water waarbij het spinnerblad voor fraaie schitteringen zorgt. Daarmee lokt hij diverse roofvissen tot een aanbeet. Hij laat zich ver inwerpen en is in alle soorten water en op alle dieptes inzetbaar.

Spinmad Original 14 Gram
De Original 14 Gram is een geweldig aasje die vaak ingezet wordt op het vangen van de grotere Baars, Snoekbaars en Roofblei. Daarnaast wordt er ook Zeebaars gevangen met deze aasjes. Kortom een allround aasje die roofvissen maar moeilijk kunnen weerstaan. Met zijn 14 gram werpgewicht en een snel draaiend spinnerblad heeft u een ware vismagneet in handen.

Mooie Baars gevangen op de Spinmad Original 14 Gram
Mikey van Schuurman Hengelsport met een prachtige baars gevangen op de Spinmad Original 14 Gram

Spinmad Jag 18 Gram
De Jag 18 Gram is een geweldig aasje die vaak ingezet wordt op het vangen van de grotere Baars, Snoekbaars en Roofblei. Daarnaast wordt er ook Zeebaars gevangen met deze aasjes. Kortom een allround aasje die roofvissen maar moeilijk kunnen weerstaan. Met zijn 18 gram werpgewicht en een snel draaiend spinnerblad heeft u een ware vismagneet in handen.

Spinmad Turbo 35 Gram
De Turbo 35 Gram is een geweldig aasje die vaak ingezet wordt op het vangen van de grotere Baars, Snoekbaars en Roofblei. Dit aasje wordt vaak ingezet op groot water vanaf de boot op diverse roofvissen zoals Snoek, Snoekbaars en Baars. Troll, Verticaal of vis deze jiggend over de bodem en de vangsten kunnen niet uitblijven.

Spinmad Jigmaster 8 Gram
Spinmad heeft een geweldige tailspinner geproduceerd waarmee je gemakkelijk en snel snoek kan vangen. De Spinmad Jigmaster 8 Gram heeft de body, kleur en trillingen van het spinnerblad waarmee hij diverse soorten roofvis lokt tot een aanbeet.

Spinmad Jigmaster 12 Gram
Spinmad heeft een geweldige tailspinner geproduceerd waarmee je gemakkelijk en snel snoek kan vangen. De Spinmad Jigmaster 12 Gram heeft de body, kleur en trillingen van het spinnerblad waarmee hij diverse soorten roofvis zoals Snoekbaars, Snoek en baars lokt tot een aanbeet.

Spinmad Jigmaster 16 Gram
De Jigmaster 16 gram is een geweldige tailspinner  waarmee je gericht op grote snoek vist. De Jigmaster 16 Gram heeft de body, kleur en trillingen van het spinnerblad waarmee hij diverse soorten roofvis zoals Snoekbaars, Snoek en baars lokt tot een aanbeet.

Spinmad Jigmaster 24 Gram
De Jigmaster 24G is een geweldige tailspinner geproduceerd waarmee je gericht op grote snoek vist. De Jigmaster 24 Gram heeft de body, kleur en trillingen van het spinnerblad waarmee hij diverse soorten roofvis zoals Snoekbaars en Snoek lokt tot een aanbeet. Wat mij betreft het beste aasje tijdens het poldersnoeken en het snoekvissen in de sloot.

Spinmad Pro Spinner 11G
De Pro Spinner 11G is een nieuw aasje in de Spinmad lijn van 2021. Dit aasje heeft een slanke bouw en een sterk snel draaiend spinnerblad waarmee hij diverse soorten roofvis zoals Snoekbaars en Roofblei lokt tot een aanbeet. De Pro Spinner 11 Gram is ook ver te werpen en kan op alle soorten water ingezet worden. Daarnaast is deze pro spinner uitgerust met een VMC dreg die sterk en scherp is zodat u zo min mogelijk aanbeten mist.

Spinmad Pro Spinner 11 Gram