Toont alle 28 resultaten

Ontdek de Onweerstaanbare Kracht van Fiiish Black Minnow Shads

Als gepassioneerde roofvissers en Zeebaars vissers streven we altijd naar het beste kunstaas dat onze vangstresultaten naar een hoger niveau tilt. De Black Minnow Shads van Fiiish zijn een absolute game-changer in de wereld van kunstaas voor roofvissen. Schuurman Hengelsport legt uit waarom deze shads zo onweerstaanbaar zijn en waarom ze een must-have zijn voor elke serieuze roofvisser.

  1. Uniek ontwerp: De Black Minnow Shads zijn ontworpen met oog voor detail en nauwgezette precisie. Het gestroomlijnde profiel en de realistische kleuren bootsen op perfecte wijze een prooivis na, waardoor de roofvissen zich onmiddellijk aangetrokken voelen tot deze verleidelijke traktatie.
  2. Revolutionair concept: Wat de Black Minnow Shads echt onderscheidt, is het innovatieve concept van de verwisselbare loodkop en het siliconenlichaam. Hierdoor kun je de shad eenvoudig aanpassen aan de omstandigheden en de voorkeuren van de roofvis. Het geeft je de vrijheid om de actie, de gewichtsverdeling en de diepgang naar wens aan te passen.
  3. Ongeëvenaarde actie: De Black Minnow Shads hebben een ongelofelijk realistische zwembeweging in het water, zelfs bij lage snelheden. Het soepele silicone materiaal beweegt levensecht en zorgt voor een verleidelijke wiebelende actie die roofvissen zoals Zeebaars niet kunnen weerstaan. De subtiele trillingen en de natuurlijke presentatie maken het een effectief kunstaas in verschillende visomgevingen.
  4. Duurzaamheid en herbruikbaarheid: De Black Minnow Shads zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de scherpe tanden van roofvissen. Dit betekent dat ze lang meegaan en herbruikbaar zijn, waardoor je keer op keer kunt vertrouwen op de krachtige aantrekkingskracht van deze shads.
  5. Veelzijdigheid: Of je nu op Zeebaars, baars, snoekbaars of andere roofvissen jaagt, de Black Minnow Shads van Fiiish zijn uiterst veelzijdig en geschikt voor verschillende roofvissoorten. Ze kunnen effectief worden ingezet bij het werpen, trollen of verticalen, zowel in zoetwater als in zoutwater.

Als serieuze roofvisser mag je de Black Minnow Shads van Fiiish niet over het hoofd zien. De combinatie van een uniek ontwerp, aanpasbaarheid, onweerstaanbare actie en duurzaamheid maken deze shads tot een absolute must-have in je kunstaascollectie. Verhoog je kansen op een succesvolle vissessie en ervaar zelf de kracht van Fiiish Black Minnow Shads.

Hengelsport

Fiiish Biotop Stick

 29,95 incl. BTW
 6,05 6,80 incl. BTW
 6,20 6,90 incl. BTW