Welkom bij Schuurman Dier & Hengelsport in Nieuw Beijerland!

Adres: Voorstraat 16, Nieuw Beijerland

Telefoon: 06 38937040

E-mail: schuurmandierenhengelsport@outlook.com

Openingstijden:

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag & Woensdag: 09:00 – 18:00
  • Donderdag & Vrijdag: 09:00 – 20:00
  • Zaterdag: 08:30 – 16:00
  • Zondag: Gesloten

Op zoek naar hoogwaardige hengelsportartikelen en benodigdheden in de Hoeksche Waard? Bij Schuurman Dier & Hengelsport heten we je graag welkom! Onze winkel, gevestigd aan de Voorstraat 16 in Nieuw Beijerland, is dé bestemming voor alle visliefhebbers en huisdierenbezitters in de regio. Of je nu op zoek bent naar visuitrusting van topmerken zoals Spro, Rapala, Fiiish, Keitech, Predox, Lasebo, Cresta, Gamagatsu, VMC, 13 Fishing, Okuma of andere gerenommeerde merken, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een geslaagde viservaring.

We staan klaar om je te helpen bij al je vragen en behoeften, of het nu gaat om advies over de beste visuitrusting of het kiezen van het juiste voer voor je huisdier. Kom langs tijdens onze ruime openingstijden en ontdek ons uitgebreide assortiment. En als je niet in staat bent om persoonlijk langs te komen, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor hulp en ondersteuning. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Schuurman Dier & Hengelsport!

Neem direct Contact Op: Telefoon: 0638940 370

Een Hengelsport Specialist in de Hoeksche Waard
Een sportvisser of hij nou een beginner of professioneel is die heeft uiteraard de beste spullen nodig voor een goede vangst. Voor iedere visser in de regio Hoeksche Waard en daarbuiten vindt u in onze dierenwinkel en hengelsportwinkel hengelsportartikelen van de beste merken. Tevens ook online! Wij zijn trotse dealer van onder andere LieblingskoderKeitechFiiish, Rapala, Spinmad en vele andere merken. Kom daarom gauw eens een avondje langs of bestel eenvoudig online. Tot kijk !! bij Schuurman Dier & Hengelsport

Bekijk ook eens onze instagram pagina en zie geweldige vangfoto’s met de aasjes van Fiiish, Spinmad, Keitech en vele andere merken. Tevens blijft u daar op de hoogte van onze acties. Daarnaast geven wij tips die u kunt gebruiken tijdens het vissen.