Wil je Visaas Kopen Vanuit Spijkenisse, Oud Beijerland, Hoeksche Waard, Hellevoetsluis en omstreken? Zoek niet verder! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig visaas voor iedere visser. Of je nu op zoek bent naar maden, wormen, of ander levend aas, wij hebben alles wat je nodig hebt om een succesvolle visdag te beleven.

Onze maden zijn verkrijgbaar in diverse hoeveelheden, van kleine porties tot literverpakkingen. Daarnaast bieden we bakjes met wormen aan, variërend van 15 stuks per bakje tot wel 100 stuks per bak. Met onze hoogwaardige visaas ben je verzekerd van een optimale vangst, ongeacht het type vis waar je op jaagt.

Wat het nog beter maakt, is dat al onze producten zeer betaalbaar zijn. Of je nu een hobbyvisser bent of een professionele sportvisser, bij ons vind je hoogwaardig visaas tegen scherpe prijzen. En dankzij onze centrale locatie in Nieuw Beijerland zijn wij gemakkelijk te bereiken vanuit Spijkenisse, Oud Beijerland, Hoeksche Waard, Hellevoetsluis en andere omliggende gebieden.

Kortom, voor het kopen van visaas van topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel en ontdek zelf het ruime assortiment en de uitstekende kwaliteit van onze producten.

De Hengelsportwinkel die Bereikbaar is vanuit Spijkenisse en Hoogvliet. Tevens weten vele sportvissers vanuit Oud Beijerland ook te vinden. Deze kiezen allen voor de kwaliteit van onze maden en wormen die wij hoog in het vaandel hebben staan. Voor de actuele voordelige prijzen neemt u eenvoudig contact met ons op.

Een Hengelsport Specialist in de Hoeksche Waard
Een sportvisser of hij nou een beginner of professioneel is die heeft uiteraard de beste spullen nodig voor een goede vangst. Voor iedere visser in de regio Hoeksche Waard en daarbuiten vindt u in onze dierenwinkel en hengelsportwinkel hengelsportartikelen van de beste merken. Tevens ook online! Wij zijn trotse dealer van onder andere LieblingskoderKeitechFiiish, Rapala, Spinmad en vele andere merken. Kom daarom gauw eens een avondje langs of bestel eenvoudig online. Tot kijk !! bij Schuurman Dier & Hengelsport

Bekijk ook eens onze instagram pagina en zie geweldige vangfoto’s met de aasjes van Fiiish, Spinmad, Keitech en vele andere merken. Tevens blijft u daar op de hoogte van onze acties. Daarnaast geven wij tips die u kunt gebruiken tijdens het vissen.