Ontdek een wereld van kwaliteit, deskundigheid en betaalbaarheid bij Schuurman Dier- en Hengelsport Schuurman De Hengelsport Speciaalzaak van Hoeksche Waard.

Maarten en Dineke Schuurman staan garant voor een succesvolle onderneming waar passie voor hengelsport en liefde voor dieren samenkomen.

Gelegen aan de Voorstraat 16 in Nieuw-Beijerland, is Schuurman Dier- en Hengelsport jouw go-to bestemming voor hoogwaardige producten. Sinds de overname vorig jaar mei, hebben Maarten en Dineke met enthousiasme de winkel omgetoverd tot een paradijs voor zowel hengelsportliefhebbers als dierenliefhebbers.

Wat maakt Schuurman Dier- en Hengelsport uniek?

  1. Breed Assortiment: Van witvis tot karper, roofvis tot zeevis, Schuurman biedt een uitgebreid assortiment hengelsportartikelen. Daarnaast vind je in het achterste deel van de winkel hoogwaardige voedingsmiddelen voor honden, katten, vogels en knaagdieren.
  2. Passie en Expertise: Maarten, een ervaren wedstrijdvisser met specialisatie in roofvis en zeebaarsvisserij, deelt zijn kennis met klanten. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sportvisser, bij Schuurman krijg je professioneel advies op maat.
  3. Kwaliteit voor Huisdieren: De afdeling diervoeding biedt alleen de beste merken, met een indrukwekkend assortiment hondensnacks. Dineke benadrukt de focus op producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, inclusief een veterinaire lijn voor huisdieren met specifieke behoeften.
  4. Webshop en Lokale Toegankelijkheid: Naast de fysieke winkel heeft Schuurman een webshop voor het gemak van klanten. Gelegen in Nieuw-Beijerland, is de winkel ook goed bereikbaar vanuit Oud Beijerland, Spijkenisse, Oude Tonge, en omliggende dorpen zoals Goudswaard en Piershil.

De toekomstplannen van Maarten en Dineke omvatten uitbreiding van de winkel naar de straatkant en groei van het magazijn om de groeiende online verkoop aan te kunnen. Schuurman Dier- en Hengelsport streeft ernaar een levendige hub te zijn waar zowel lokale gemeenschappen als online klanten profiteren van hun expertise en toewijding. Bezoek Schuurman en ontdek de perfecte mix van hengelsport-passie en dierenliefde, allemaal onder één dak.

Een Hengelsport Specialist in de Hoeksche Waard
Een sportvisser of hij nou een beginner of professioneel is die heeft uiteraard de beste spullen nodig voor een goede vangst. Voor iedere visser in de regio Hoeksche Waard en daarbuiten vindt u in onze dierenwinkel en hengelsportwinkel hengelsportartikelen van de beste merken. Tevens ook online! Wij zijn trotse dealer van onder andere LieblingskoderKeitechFiiish, Rapala, Spinmad en vele andere merken. Kom daarom gauw eens een avondje langs of bestel eenvoudig online. Tot kijk !! bij Schuurman Dier & Hengelsport

Bekijk ook eens onze instagram pagina en zie geweldige vangfoto’s met de aasjes van Fiiish, Spinmad, Keitech en vele andere merken. Tevens blijft u daar op de hoogte van onze acties. Daarnaast geven wij tips die u kunt gebruiken tijdens het vissen.