Ontdek de ultieme bestemming voor hengelsportliefhebbers en dierenliefhebbers Schuurman De Dierenwinkel van Hoeksche Waard – Schuurman Dier- en Hengelsportartikelen in Nieuw-Beijerland! Sinds vorig jaar mei bieden Maarten en Dineke Schuurman kwaliteit, deskundigheid en betaalbare prijzen aan hun klanten op Voorstraat 16 in Nieuw Beijerland.

Met een passie voor hengelsport en een achtergrond in de diervoedingsbranche, hebben Maarten en Dineke hun droom waargemaakt door dit pand om te toveren tot een unieke winkel. Van professionele visuitrustingen tot levendig kunstaas – het voorste gedeelte van de winkel is gewijd aan de hengelsport, opgesplitst in Witvis, Karper, Roofvis en Zeevis.

Maar dat is niet alles! Het achterste gedeelte van de winkel herbergt hoogwaardige voedingsmiddelen voor honden, katten, vogels en knaagdieren. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bevat alleen producten van topkwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Maarten, een ervaren wedstrijdvisser met specialisatie in roofvis en zeebaarsvisserij, staat klaar om klanten professioneel advies te geven. Met een rijk netwerk en regelmatige demo’s van leveranciers, blijft hij op de hoogte van de nieuwste technieken en producten op de markt.

Schuurman Dier- en Hengelsportartikelen is niet alleen een winkel, maar ook een bron van kennis en expertise. Van beginners tot doorgewinterde sportvissers, iedereen kan rekenen op persoonlijk en professioneel advies.

En dat is nog niet alles wat deze ondernemende duo’s in petto hebben! Hun toekomstplannen omvatten een uitbreiding van de winkel naar de straatkant, een vergroting van het magazijn voor online verkoop en uiteindelijk het realiseren van een leven vanuit de winkel en website.

Wil je profiteren van hoogwaardige hengelsportartikelen en diervoeding in de Hoeksche Waard? Bezoek Schuurman Dier- en Hengelsportartikelen – jouw vertrouwde plek voor kwaliteit en passie.

Schuurman De Dierenwinkel van Hoeksche Waard
Maarten en Dineke Schuurman met hun 2 Kinderen.
Een Dierenwinkel en Hengelsport Specialist in de Hoeksche Waard
Een huisdier is niet alleen een trouwe vriend maar is maakt ook deel uit van een gezin. Daarbij verdient hij natuurlijk de beste spullen en voeding. Voor iedere dierenvriend in de Hoeksche Waard en daarbuiten bied onze dierenwinkel en hengelsportzaak Schuurman Dier & Hengelsport de beste voeding en artikelen van de beste merken. Tevens ook online! Wij zijn trotste dealer van Prins, Its My Cat , Amanova en Talloze andere merken. Kom gauw eens een avondje langs of bestel direct online! Tot Kijk
Kijk ook eens op onze instagram pagina!