Ontdek het Grootste Assortiment Hengelsportartikelen Nabij Hellevoetsluis!

Bij Schuurman Dier & Hengelsport in Nieuw Beijerland vind je het grootste assortiment hengelsportartikelen in de buurt van Hellevoetsluis. Of je nu een ervaren visser bent of net begint, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een geslaagde visdag.

Onze uitgebreide winkel biedt een scala aan hengels, reels, aas, accessoires en nog veel meer van bekende merken en hoogwaardige kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar materiaal voor het vissen op roofvis, karpervissen, zeevissen of iets anders, we hebben het allemaal.

Waarom zou je speciaal naar onze winkel komen? Allereerst zijn we gemakkelijk bereikbaar vanuit Hellevoetsluis. Volg de schilderachtige zeedijk langs Oudenhoorn en Zuidland, die je rechtstreeks naar de pond van Hekelingen leidt. Met slechts 30 minuten reistijd vanuit Hellevoetsluis, inclusief een korte overtocht over de pond, ben je snel bij ons.

Bovendien streven we naar uitstekende klantenservice en bieden we regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen aan. Zo kun je bij besteding van meer dan 50 euro en op vertoon van het bonnetje van de pond de overtocht voor één persoon vergoed krijgen, wat neerkomt op een korting van maar liefst 4 euro.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Schuurman Dier & Hengelsport in Nieuw Beijerland en ontdek ons uitgebreide assortiment hengelsportartikelen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting voor jouw volgende visavontuur!

Klaar om jouw visuitrusting aan te vullen en de wateren van de Hoeksche Waard te verkennen? Breng een bezoek aan Schuurman Hengelsport in Nieuw-Beijerland en ontdek waarom wij de favoriete bestemming zijn voor vissers in de regio. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het maken van je volgende visavontuur tot een succes!

Neem direct Contact Op: Telefoon: 0638940 370

Een Hengelsport Specialist in de Hoeksche Waard
Een sportvisser of hij nou een beginner of professioneel is die heeft uiteraard de beste spullen nodig voor een goede vangst. Voor iedere visser in de regio Hoeksche Waard en daarbuiten vindt u in onze dierenwinkel en hengelsportwinkel hengelsportartikelen van de beste merken. Tevens ook online! Wij zijn trotse dealer van onder andere LieblingskoderKeitechFiiish, Rapala, Spinmad en vele andere merken. Kom daarom gauw eens een avondje langs of bestel eenvoudig online. Tot kijk !! bij Schuurman Dier & Hengelsport

Bekijk ook eens onze instagram pagina en zie geweldige vangfoto’s met de aasjes van Fiiish, Spinmad, Keitech en vele andere merken. Tevens blijft u daar op de hoogte van onze acties. Daarnaast geven wij tips die u kunt gebruiken tijdens het vissen.