Ontdek de Perfecte Route van Hellevoetsluis naar Schuurman Dier & Hengelsport in Nieuw Beijerland!

Wil je weten hoe je het snelst en gemakkelijkst vanuit Hellevoetsluis naar onze hengelsportzaak kunt komen? Volg dan deze eenvoudige routebeschrijving:

  1. Start je reis vanuit Hellevoetsluis en neem de N57 richting Oudenhoorn.
  2. Blijf de N57 volgen en neem de afslag richting Zuidland.
  3. Vervolg je weg op de Provincialeweg/N218 en rijd door Zuidland.
  4. Na Zuidland kom je bij de pond van Hekelingen. Ga met de pond over.
  5. Eenmaal aan de overkant, volg de dijkweg en blijf rechtdoor rijden richting Nieuw Beijerland.
  6. Na ongeveer 5 minuten rijden op de dijk, zie je aan je rechterhand onze hengelsportzaak op Voorstraat 16 in Nieuw Beijerland.

Met deze routebeschrijving ben je binnen 30 minuten vanuit Hellevoetsluis bij onze winkel, inclusief een korte overtocht met de pond van Hekelingen. Vergeet niet om bij besteding van meer dan 50 euro en op vertoon van het bonnetje van de pond, de overtocht voor één persoon vergoed te krijgen, wat neerkomt op een korting van maar liefst 4 euro!

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Schuurman Dier & Hengelsport in Nieuw Beijerland en je te helpen bij het vinden van de beste hengelsportartikelen voor jouw volgende visavontuur!

Klaar om jouw visuitrusting aan te vullen en de wateren van de Hoeksche Waard te verkennen? Breng een bezoek aan Schuurman Hengelsport in Nieuw-Beijerland en ontdek waarom wij de favoriete bestemming zijn voor vissers in de regio. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het maken van je volgende visavontuur tot een succes!

Neem direct Contact Op: Telefoon: 0638940 370

Een Hengelsport Specialist in de Hoeksche Waard
Een sportvisser of hij nou een beginner of professioneel is die heeft uiteraard de beste spullen nodig voor een goede vangst. Voor iedere visser in de regio Hoeksche Waard en daarbuiten vindt u in onze dierenwinkel en hengelsportwinkel hengelsportartikelen van de beste merken. Tevens ook online! Wij zijn trotse dealer van onder andere LieblingskoderKeitechFiiish, Rapala, Spinmad en vele andere merken. Kom daarom gauw eens een avondje langs of bestel eenvoudig online. Tot kijk !! bij Schuurman Dier & Hengelsport

Bekijk ook eens onze instagram pagina en zie geweldige vangfoto’s met de aasjes van Fiiish, Spinmad, Keitech en vele andere merken. Tevens blijft u daar op de hoogte van onze acties. Daarnaast geven wij tips die u kunt gebruiken tijdens het vissen.