Ontdek de Beste Hengelsportzaak in de Buurt van Hellevoetsluis!

Ben je op zoek naar de ideale bestemming voor al jouw hengelsportbehoeften in de buurt van Hellevoetsluis? Maak kennis met Schuurman Dier & Hengelsport in Nieuw Beijerland, jouw ultieme hengelsportwinkel en dierenwinkel in één!

Met een ruim assortiment aan hoogwaardige hengelsportartikelen en deskundig advies, zijn wij dé bestemming voor elke visser in de regio. Maar waarom zou je de moeite nemen om naar Nieuw Beijerland te komen? Het antwoord is simpel: onze uitstekende locatie en service maken het de reis meer dan waard.

Vanuit Hellevoetsluis is de route naar onze winkel eenvoudig en snel. Volg de schilderachtige zeedijk langs Oudenhoorn en Zuidland, die je rechtstreeks naar de pond van Hekelingen leidt. In minder dan 20 minuten bereik je de pond, waar je een korte overtocht van slechts 5 minuten maakt.

Eenmaal aan de overkant, rijd je slechts een klein stukje over de dijk in Nieuw Beijerland en voor je het weet, ben je bij onze winkel. In totaal kost dit je slechts 30 minuten vanaf Hellevoetsluis. En om het nog aantrekkelijker te maken, bieden wij een speciale aanbieding aan: bij besteding van meer dan 50 euro en op vertoon van het bonnetje van de pond, vergoeden wij de overtocht voor één persoon. Dat betekent een korting van maar liefst 4 euro op de oversteek!

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Schuurman Dier & Hengelsport in Nieuw Beijerland en ontdek waarom wij dé favoriete bestemming zijn voor hengelsportliefhebbers uit Hellevoetsluis en omgeving. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Neem direct Contact Op: Telefoon: 0638940 370

Een Hengelsport Specialist in de Hoeksche Waard
Een sportvisser of hij nou een beginner of professioneel is die heeft uiteraard de beste spullen nodig voor een goede vangst. Voor iedere visser in de regio Hoeksche Waard en daarbuiten vindt u in onze dierenwinkel en hengelsportwinkel hengelsportartikelen van de beste merken. Tevens ook online! Wij zijn trotse dealer van onder andere LieblingskoderKeitechFiiish, Rapala, Spinmad en vele andere merken. Kom daarom gauw eens een avondje langs of bestel eenvoudig online. Tot kijk !! bij Schuurman Dier & Hengelsport

Bekijk ook eens onze instagram pagina en zie geweldige vangfoto’s met de aasjes van Fiiish, Spinmad, Keitech en vele andere merken. Tevens blijft u daar op de hoogte van onze acties. Daarnaast geven wij tips die u kunt gebruiken tijdens het vissen.