Op zoek naar hoogwaardige Maden & Wormen Kopen voor het vissen in Spijkenisse, Hoogvliet, Oud Beijerland, Hoeksche Waard en omstreken? Zoek niet verder! Bij ons vind je een ruim assortiment aan visvoer van topkwaliteit. Of je nu een beginnende visser bent of een ervaren hengelaar, wij hebben alles wat je nodig hebt om een succesvolle visdag te beleven.

Onze maden zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, variërend van 1 portie tot een liter. Ook bieden we bakjes met wormen aan, startend vanaf 15 stuks per bakje tot wel 100 stuks per bak. Of je nu gaat vissen op witvis, karper, of roofvis, onze maden en wormen zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de vis.

Wat nog beter is, is dat al onze producten zeer betaalbaar zijn. Zo kun je zonder zorgen voldoende visaas inslaan voor je volgende visavontuur. En dankzij onze locatie in Nieuw Beijerland zijn wij gemakkelijk te bereiken vanuit Spijkenisse, Hoogvliet, Oud Beijerland, Hoeksche Waard en zelfs Hellevoetsluis. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek zelf de kwaliteit van onze maden en wormen!

Maden & Wormen Kopen doe je voordelig bij Schuurman Hengelsport. De Hengelsportwinkel die Bereikbaar is vanuit Spijkenisse en Hoogvliet. Tevens weten vele sportvissers vanuit Oud Beijerland ook te vinden. Deze kiezen allen voor de kwaliteit van onze maden en wormen die wij hoog in het vaandel hebben staan. Voor de actuele voordelige prijzen neemt u eenvoudig contact met ons op.

Een Hengelsport Specialist in de Hoeksche Waard
Een sportvisser of hij nou een beginner of professioneel is die heeft uiteraard de beste spullen nodig voor een goede vangst. Voor iedere visser in de regio Hoeksche Waard en daarbuiten vindt u in onze dierenwinkel en hengelsportwinkel hengelsportartikelen van de beste merken. Tevens ook online! Wij zijn trotse dealer van onder andere LieblingskoderKeitechFiiish, Rapala, Spinmad en vele andere merken. Kom daarom gauw eens een avondje langs of bestel eenvoudig online. Tot kijk !! bij Schuurman Dier & Hengelsport

Bekijk ook eens onze instagram pagina en zie geweldige vangfoto’s met de aasjes van Fiiish, Spinmad, Keitech en vele andere merken. Tevens blijft u daar op de hoogte van onze acties. Daarnaast geven wij tips die u kunt gebruiken tijdens het vissen.