Geniet van Gratis Overtocht naar Onze Hengelsportzaak vanuit Hellevoetsluis!

Bij Schuurman Dier & Hengelsport in Nieuw Beijerland willen we het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om onze winkel te bezoeken. Daarom bieden we een speciale aanbieding aan voor klanten die vanuit Hellevoetsluis naar onze hengelsportzaak willen komen.

Wanneer je ons bezoekt en voor meer dan 50 euro aan hengelsportartikelen besteedt, vergoeden wij de overtocht voor één persoon op vertoon van het bonnetje van de pond van Hekelingen. Dit betekent dat je geen kosten hebt voor de overtocht, wat neerkomt op een korting van maar liefst 4 euro.

Hoe werkt het? Het is eenvoudig. Volg de schilderachtige zeedijk langs Oudenhoorn en Zuidland vanuit Hellevoetsluis, die je rechtstreeks naar de pond van Hekelingen leidt. Maak een korte overtocht van slechts 5 minuten met de pond en rijd vervolgens door over de dijk in Nieuw Beijerland. Na slechts 30 minuten reizen vanuit Hellevoetsluis, ben je bij onze winkel.

Bij Schuurman Dier & Hengelsport willen we ervoor zorgen dat jouw bezoek aan onze winkel zowel plezierig als voordelig is. Profiteer van onze gratis overtocht aanbieding en breng een bezoek aan onze hengelsportzaak in Nieuw Beijerland. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de beste hengelsportartikelen voor jouw volgende visavontuur!

Klaar om jouw visuitrusting aan te vullen en de wateren van de Hoeksche Waard te verkennen? Breng een bezoek aan Schuurman Hengelsport in Nieuw-Beijerland en ontdek waarom wij de favoriete bestemming zijn voor vissers in de regio. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het maken van je volgende visavontuur tot een succes!

Neem direct Contact Op: Telefoon: 0638940 370

Een Hengelsport Specialist in de Hoeksche Waard
Een sportvisser of hij nou een beginner of professioneel is die heeft uiteraard de beste spullen nodig voor een goede vangst. Voor iedere visser in de regio Hoeksche Waard en daarbuiten vindt u in onze dierenwinkel en hengelsportwinkel hengelsportartikelen van de beste merken. Tevens ook online! Wij zijn trotse dealer van onder andere LieblingskoderKeitechFiiish, Rapala, Spinmad en vele andere merken. Kom daarom gauw eens een avondje langs of bestel eenvoudig online. Tot kijk !! bij Schuurman Dier & Hengelsport

Bekijk ook eens onze instagram pagina en zie geweldige vangfoto’s met de aasjes van Fiiish, Spinmad, Keitech en vele andere merken. Tevens blijft u daar op de hoogte van onze acties. Daarnaast geven wij tips die u kunt gebruiken tijdens het vissen.