Fiiish – Black Minnow

Fiiish kunstaas is een goede softbait voor het vissen op Zeebaars. Onder Zeebaars vissers is de Black Minnow niet meer weg te denken. Daarnaast is de Fiiish Power Tail een vaak verkocht aasje voor de Zeebaars en Roofblei. Dit merk is vanuit Frankrijk over gewaaid naar Nederland waar dit aasje vooral op het Zeebaars en Snoekbaars gebied regelmatig ingezet wordt. Daarnaast timmert Fiiish hard aan de weg om ook op meerdere roofvissen zoals Snoek, Forel en Roofblei populair te worden. Want ook op deze vissen heeft Fiiish meerdere aasjes die onweerstaanbaar zijn voor verschillende roofvissen.

Deze kunstaasjes worden gekenmerkt door een levensechte beweging. Daarnaast bieden deze aasjes een ongekende actie die niet te vergelijken is met ander kunstaas.

Fiiish shads kopen online kunt u bij Schuurman Dier & Hengelsport. Daarnaast zijn deze kunstaasjes ook verkrijgbaar in onze avond winkel in Nieuw Beijerland. U kunt deze aasjes zowel vanuit Nederland als vanuit België eenvoudig online kopen.

Schuurman Dier en hengelsport heeft een groot assortiment. Deze aasjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, gewichten en varianten.

 

Fiiish

 

Fiiish Black Minnow N.3 120 Body
De Fiiish Black Minnow N.3 120 Body komt uit het Black Minnow systeem die bestaat uit een Body, VMC Krog Premium Haak en de Black Minnow Loodkop. Dit systeem samen maakt een onweerstaanbare shad voor het vissen op Zeebaars, Snoekbaars en Baars.

Fiiish Black Minnow N.3 120 Combo
De Fiiish Black Minnow N.3 120 Combo van is het beste kunstaas voor het vissen op Zeebaars. De Black Minnow Combo wordt geleverd met 1 kant en klare shad die uitgerust is met een loodkop en VMC Krog Premium haak zodat u direct kunt gaan vissen. Daarnaast is er een extra body bijgevoegd zodat u na de vele vangsten en aanbeten de body kunt wisselen voor een nieuwe.

Fiiish Black Minnow N.3 120 Double Combo
De Fiiish Black Minnow N.3 120 Double Combo van 12 centimeter is het beste kunstaas voor het vissen op Zeebaars. Dit komt niet alleen door de geweldige actie maar ook door de intense geurstof die de shads hebben. Daarnaast zijn de shads uitgerust met het Weedles Haak systeem.
U kunt met de Black Minnow Double Combo direct gaan vissen want deze shads zijn kant en klaar voor gebruik.

Fiiish Black Minnow N.2 90mm Body
De Fiiish Black Minnow N.2 90mm Body komt uit het Black Minnow systeem die bestaat uit een Body, VMC Krog Premium Haak en de Black Minnow Loodkop. Dit systeem samen maakt een onweerstaanbare shad voor het vissen op Zeebaars, Snoekbaars en Baars.

Fiiish Black Minnow N.2 90 Combo
De Fiiish Black Minnow N.2 90 Combo van 9 centimeter is een uitstekend stukje kunstaas voor het vissen op Zeebaars. Daarnaast vangt u met de Black Minnow ook Snoekbaars, Baars en Forel. Dit komt niet alleen door de geweldige actie maar ook door de intense geurstof die de shads hebben.

De Black Minnow Combo wordt geleverd met 1 kant en klare shad die uitgerust is met een loodkop en VMC Krog Premium haak zodat u direct kunt gaan vissen. Daarnaast is er een extra body bijgevoegd zodat u na de vele vangsten en aanbeten de body kunt wisselen voor een nieuwe.

Fiiish Black Minnow 90 N.2 Double Combo
De Fiiish Black Minnow 90 N.2 Double Combo van 9 centimeter is een uitstekend stukje kunstaas voor het vissen op Zeebaars, Snoekbaars, Baars en Forel. Dit komt niet alleen door de geweldige actie maar ook door de intense geurstof die de shads hebben.

U kunt met de Black Minnow Double Combo direct gaan vissen want deze shads zijn kant en klaar voor gebruik.

Fiiish Power Tail 38mm
De Power Tail 38mm is een geweldig aasje voor het vissen op Roofblei en Forel. Daarnaast wordt hij ook regelmatig ingezet op Baars en Snoekbaars. Dit aanlokkelijke aasje heeft een schoepstaart die alle rovers wakker schud.

Fiiish Power Tail 44mm
De Power Tail 44mm is een geweldig aasje voor het vissen op Roofblei en Forel. Daarnaast wordt hij ook regelmatig ingezet op Baars, Snoekbaars en Zeebaars. Dit aanlokkelijke aasje heeft een schoepstaart die alle rovers wakker schud.

Fiiish Dealer in Hoeksche Waard

Schuurman Dier & Hengelsport is trotse Fiiish dealer in de Hoeksche Waard. In onze avond winkel in Nieuw Beijerland bieden wij niet alleen deze kunstaasjes aan maar nemen wij ook ruim de tijd om u hierover te adviseren. Wij bieden alle bekende aasjes zoals de Black Minnow en de PowerTail. Daarnaast kunt u deze aasjes zowel vanuit Nederland als vanuit België eenvoudig online kopen.