Fiiish Black Minnow

Bij het vissen op Roofvis en zeker op Zeebaars is de keuze voor het juiste kunstaas zeer belangrijk. Daarom heeft Fiiish de Black Minnow softbaits in de aanbieding. Deze weedles shads hebben een onwijs goede aantrekkingskracht op Zeebaars. Niet alleen vanwege de diverse aantrekkelijke kleuren maar ook door de zeer aanlokkelijke kleuren. Met professioneel kunstaas van Fiiish vangt u roofvissen zoals de Zeebaars maar ook baars en snoekbaars.

De Black Minnow wordt aangeboden in Combo kant en klare verpakkingen en Body’s waarbij je de Shads en de Jigkoppen en de haken los besteld.

De Black Minnow Combo verpakkingen zijn verkrijgbaar in 2 maten en 4 soorten. Hieronder een overzicht.

Fiiish Black Minnow 90 Combo

Fiiish Black Minnow 90 Double Combo

 

Fiiish Black Minnow 120 Combo

Fiiish Black Minnow 120 Double Combo

 

Black Minnow Systeem
Het systeem van de black minnow is vrij eenvoudig. Aan de voorkant van de body zit een opening voor de loodkop. Wanneer u de loodkop hierin schuift kunt u de VMC Krog Premium haak die u vanaf de onderkant in de uitgesneden inkeping inbrengt aan de binnenkant van de shad aan de loodkop bevestigen. Wanneer u dus losse body’s koopt zult u ook de loodkoppen en haken apart erbij moeten bestellen zodat de shad compleet is. Dit is bij de Combo’s en Double Combo’s niet nodig want deze zijn reeds gemonteerd en klaar voor gebruik.

U kunt deze shads inzetten in zowel Zoet als Zoutwater. Daar wordt hij ingezet op roofvissen zoals Baars, Snoekbaars, Roofblei en Forel en in het zoute water is de shad niet weg te denken bij de Zeebaars.

Hieronder de 2 Black Minnow Body varianten:

Fiiish Black Minnow 90 Body’s

 

Fiiish Black Minnow 120 Body’s

Een Hengelsport Specialist in de Hoeksche Waard
Een sportvisser of hij nou een beginner of professioneel is die heeft uiteraard de beste spullen nodig voor een goede vangst. Voor iedere visser in de regio Hoeksche Waard en daarbuiten vindt u in onze dierenwinkel en hengelsportwinkel hengelsportartikelen van de beste merken. Tevens ook online! Wij zijn trotse dealer van onder andere LieblingskoderKeitechFiiish, Rapala, Spinmad en vele andere merken. Kom daarom gauw eens een avondje langs of bestel eenvoudig online. Tot kijk !! bij Schuurman Dier & Hengelsport

Bekijk ook eens onze instagram pagina en zie geweldige vangfoto’s met de aasjes van Fiiish, Spinmad, Keitech en vele andere merken. Tevens blijft u daar op de hoogte van onze acties. Daarnaast geven wij tips die u kunt gebruiken tijdens het vissen.

Fiiish Dealer in Hoeksche Waard

Schuurman Dier & Hengelsport is trotse Fiiish dealer in de Hoeksche Waard. In onze avond winkel in Nieuw Beijerland bieden wij niet alleen deze kunstaasjes aan maar nemen wij ook ruim de tijd om u hierover te adviseren. Wij bieden alle bekende aasjes zoals de Black Minnow en de PowerTail. Daarnaast kunt u deze aasjes zowel vanuit Nederland als vanuit België eenvoudig online kopen.

Fiiish Black Minnow